Annons
AnnonsYoga med Pandora och Josefine Bengtsson


Nu har jag äntligen provat yoga för första gången och det gav verkligen mersmak. Det var smyckesmärket Pandora som bjöd in till ett event på Miss Clara Hotel för att visa upp sin nya kollektion Essence, men mer om den lite längre ner.

Instruktör för yogaklassen var Josefin Bengtsson, som i vanliga fall bland annat håller klasser på Yogayama. Trots att jag inte har testat yoga förut var det en väldigt positiv upplevelse och inte så svårt att hänga med som jag trodde. Vi började och avslutade med meditation och jag gillade verkligen kombinationen av olika positioner som utmanar styrka, smidighet och balans, samtidigt som man fokuserar på andningen. Det handlar mycket om att befinna sig i nuet och fokusera på hur kroppen känns.

Josefine Bengtsson är utbildad yogainstruktör.

Josefine Bengtsson är utbildad yogainstruktör.

När vi var klara med yogan, som tog ca 45 minuter, serverades det lite fika och vi fick kika närmare på smyckena från Pandora. Den nya kollektionen består av 12 pärlor i guld eller silver med budskapen affection, appreciation, caring, faith, friendship, happiness, hope, love, passion, peace, prosperity och wisdom. Tanken är att man ska köpa ett enkelt armband och sedan fylla det med de eller det personliga budskap man själv väljer.

Det hör tydligen inte till vanligheterna att man har picknick efter yogan. Haha...

Det hör tydligen inte till vanligheterna att man har picknick efter yogan. Haha…

Vi fick med oss ett varsitt armband hem och jag valde den rosa pärlan med budskapet caring. Främst för att den var rosa, men även för att jag tror och hoppas att just omtänksamhet är en av mina styrkor. Dessutom fanns mitt stjärntecken oxen och vad jag trodde var ett ankare (min favoritsymbol), men som sedan visade sig vara en pil och symbol för stjärntecknet skytten. Jag får se det som en symbol för min mamma istället, som är just skytt.

Armband med tre pärlor från Pandora Essence Collection.

Armband med tre pärlor från Pandora Essence Collection.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/13-saker-du-kan-gora-med-citroner/