Annons
AnnonsVårkänslor i Nobelparken


Idag på lunchen tog jag och en kollega en promenad bortåt Djurgården och Nobelparken. Så skönt att få lite sol och frisk luft och en förträfflig anledning att plocka fram mina nya solglasögon från Tiger of Sweden.

Att vara nära vatten är bland det bästa jag vet. Idag hade vi inget bröd med oss, men nästa gång ska jag nog ta med mig en påse så jag kan mata fåglarna. Lite pensionärsvarning kanske, men om det är några som vet värdet av att fånga dagen så är det äldre människor.

Svanar och änder i Nobelparken.

Svanar och änder i Nobelparken.

Solglasögon från Tiger of Sweden/Specsavers.

Solglasögon från Tiger of Sweden/Specsavers.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-aka-limousine/