Annons
AnnonsUppvaktning på min födelsedag


Jag är överväldigad! Hade inte räknat med något firande alls på jobbet igår men fick inte mindre än två blombuketter, champagne och choklad. Dessutom fick jag vin och vinglas med dödskallar signerade Laila Bagge.

Jag älskar som bekant rosa, vilket mina kollegor och inte minst min pojkvän som synes har koll på. Eftersom han bor i Bollnäs skickade han ett bud med blommor och choklad, men han kommer ner i helgen så då ska vi fira på riktigt.

Tack alla som förgyllde min födelsedag!

fodelsedag-presenter

fodelsedag-blombud

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/lena-ben-med-veet-spawax/