Annons
AnnonsThomas Sabo – Rebel at Heart


Imorse var jag på en pressfrukost med Thomas Sabo som visade upp sin nya vår- och sommarkollektion. Eftersom jag var i London på invigningen av deras nya flagship store och intervjuade deras ansikte utåt Georgia May Jagger i början av december hade jag redan sett de flesta nyheter, men eftersom det är ett av mina favoritmärken kunde jag inte gärna tacka nej.

Personligen är jag mest förtjust i Thomas Sabos kollektion Rebel at Heart som till stor del består av dödskallar, ankare och franska liljor, men även deras mer ”normala” kollektioner som Purity of Lotus och Beauty of the Maharani är väldigt fina.

Nedan ser ni några av mina favoritsmycken. Ankaret i mitten och örhängena längst ner köpte jag när jag var i London, resten står på min önskelista.

thomas-sabo-rebel-at-heart

Delar av Thomas Sabos vår-/sommarkollektion "Dots".

Delar av Thomas Sabos vår-/sommarkollektion ”Dots”.

Croissanter med färskost och marmelad. Mmm...

Croissanter med färskost och marmelad. Mmm…

Blandade smycken från Thomas Sabos vår-/sommarkollektion.

Blandade smycken från Thomas Sabos vår-/sommarkollektion.

Metalltatueringar är trendigt just nu och håller i ungefär tre dagar.

Metalltatueringar är trendigt just nu och håller i ungefär tre dagar.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/justfab-nya-skor-i-snygg-kartong/