Annons
AnnonsTesta Uber, få 100 kr att resa för


Om ni inte har testat Uber tycker jag att ni ska göra det. Uber är en form av taxitjänst med privatchaufförer och diskreta bilar. Man bokar och betalar sin resa genom en app i mobilen och kan hela tiden se var chauffören befinner sig. Den största fördelen jämfört med vanlig taxi är priset. Det finns olika bilar att välja bland, där uberX är billigast och LUX dyrast. När jag åkte från Sundbyberg till Djurgården med uberX gick resan på 234 kr. Om jag tagit en vanlig taxi hade det säkert gått på minst 300 kr.

Om ni klickar på länken nedan eller anger koden uberbloodyrosemary får ni en gratis resa med Uber värd upp till 100 kr. I gengäld får även jag samma sak, därav detta generösa erbjudande. Haha…

https://www.uber.com/invite/uberbloodyrosemary

uber-app-kod

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/recension-av-panasonic-lumix-gf7/