Annons
AnnonsSverigepremiär för Michael Kors Eyewear


solaris-by-synoptik-michael-kors

Michael Kors är ett av mina favoritmärken, så när jag fick en inbjudan av Synoptik till Sverigelanseringen av hans solglasögonkollektion var jag inte sen att tacka ja.

Det var även premiär för Solaris by Synpotik som är en shop-in-shop-lösning med olåsa montrar och enkel exponering av deras märkesbågar. Förutom Michael Kors har Synoptik bland annat märken som Alexander McQueen, Burberry, Marc by Marc Jacobs och Ray-Ban.

Mina favoritbågar, som även fick följa med mig hem, var dessa kattformade varianter från Michael Kors med silverfärgade detaljer. Galet snygga! Synoptiks presskontakt Olof fick göra mig sällskap i det ditställda fotobåset så jag skulle slippa ta bilder själv. En flaska bubbel fick också följa med. Haha…

michael-kors-solaris-by-synoptik

solaris-by-synoptik-1 solaris-by-synoptik-2 solaris-by-synoptik-3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/lansering-av-palmolive-aroma-sensations/