Annons
Annons



Skräck och skrock på Hallwylska Museet


På min to-do-lista för 2015 står att besöka utställningen ”Skräck och skrock – det ockulta sekelskiftet 1900” på Hallwyllska Museet. Jag har varit intresserad av ämnet så länge jag kan minnas och slukat otaliga böcker om just skräck och övernaturliga fenomen som spöken, vampyrer och ufos. När jag gick på mellanstadiet kallade mina klasskompisar mig skämtsamt för Ufo-Marie. Haha…

Utställningen ”Skräck och skrock” pågår till 1 mars 2015.

Skräck och skrock på Hallwyllska Museet. Foto: Erik Lernestål

Skräck och skrock på Hallwyllska Museet. Foto: Erik Lernestål

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rosie.chic.se/gott-nytt-ar-intervju-med-mig-sjalv/