Annons
AnnonsSå här skulle jag se ut i kort hår


Jag har alltid funderat på hur jag skulle se ut i kort eller mörkt hår, men aldrig vågat ta steget – förrän nu!

Mobilappen (så klart) heter MakeUp och kommer från ModiFace och kan laddas hem via iTunes och Google Play. Själva appen är gratis, men det kostar 22 kr om man vill ha tillgång till alla funktioner och frisyrer. Man kan även testa olika sminkningar och retuschera sina bilder. Jag har lite andra roliga makeover-appar på lager också, men de kan jag göra ett separat inlägg om en annan gång.

Läs även: Frågor och svar om mitt hår

rosie-frisyrer-2

rosie-frisyrer-1

rosie-frisyrer-3

rosie-frisyrer-4

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/miljardaren-som-visste-for-mycket/