Annons
AnnonsSå här ser min basgarderob ut


Läsaren Johanna skrev och frågade hur min basgarderob ser ut.

Svar: Min basgarderob består inte helt oväntat av en hel del svarta plagg, uppblandat med bland annat rosa och leopard. Några grundpelare (se nedan) som jag bygger många outfits kring är en skinnjacka, en kort klänning, ett par jeans och ett par lagom höga klackar. Till det varierar jag olika toppar, smycken och accessoarer, som gärna får sticka ut lite och vara pricken över i.

Basplagg som ska hålla länge som skinnjackor och skor får kosta lite mer, så även handväskor och vissa accessoarer som jag vet att jag kommer att använda mycket. Andra plagg som toppar och klänningar kan vara roligt att byta lite oftare och får därför gärna kosta lite mindre.

Några flitigt använda plagg och accessoarer:

  • Jacka: Jofama
  • Klänning och jeans: H&M
  • Scarf och halsband: Alexander McQueen
  • Väska: Michael Kors
  • Skor: Steve Madden

basgarderob

Jag är även väldigt förtjust i klänningar och har (när jag lite snabbt räknade efter) lite drygt 60 st, varav de flesta hänger på en klädstång i vardagsrummet eftersom de inte får plats i garderoben. Majoriteten är svarta, men som ni ser är det ändå uppblandat med en hel del färg och mönster. Den främsta anledningen till att jag har så många klänningar, förutom att jag trivs i det, är att man slipper fundera på hur man ska matcha över- och underdel.

Jag tänkte även lista några favoritbutiker i ett separat inlägg inom kort. Håll utkik!

Jag förvarar mina klänningar på en klädställning.

Jag förvarar mina klänningar på en klädställning.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/poppy-universal-fran-the-body-shop/