Annons
AnnonsRosie for Autograph


Jag delar inte bara namn med den brittiska supermodellen Rosie Huntington-Whiteley… Jo, där slutar faktiskt likheterna. Hur som helst så har hon precis lanserat en egen parfym för Autograph som säljs exklusivt på Marks & Spencer. Redan 2012 lanserade hon en underklädeskollektion under namnet Rosie for Autograph, vilket snabbt blev en storsäljare.

Nästa gång jag åker till London ska jag definitivt ta en sväng förbi Marks & Spencer och sniffa på parfymen och dra lite i underkläderna. Det skulle ju vara lite kul att ha en doft med sitt eget namn.

Rosie for Autograph lanseras exklusivt på Marks & Spencer.

Jag vet inte om det är Rosies egen namnteckning i loggan, men den påminner mycket om min egen – om man tar bort rosen. Speciellt R:et. Jag brukar göra en liten ring ovanför i:et också eller ibland ett hjärta. Haha…

 Rosie Huntington-Whiteley på lanseringen av Rosie for Autograph.

 Rosie Huntington-Whiteley på lanseringen av Rosie for Autograph.

Rosie Huntington-Whiteley på lanseringen av Rosie for Autograph. Foto: All Over Press

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/ben-jerrys-med-smak-av-kanelbulle/