Annons
AnnonsRosa mocka- och skinnjackor från Jofama


Här är jackorna jag köpte på Jofamas utförsäljning. Det blev en mockajacka och en skinnjacka – båda rosa! Tanken var egentligen att jag bara skulle köpa en av dem, men jag hade svårt att välja och priset var så lågt att jag lika gärna kunde slå till på båda.

Båda jackorna är helt unika i sitt slag, då det är kollektionsprover som sedan inte gått i produktion. Jag tror en snarlik variant av mockajackan kommer till hösten, men enligt Jan Elfström på Jofama ser den helt annorlunda ut.

Och ja, jag medger att jag är lite inspirerad av Moschinos Barbiekollektion.

Rosa mockajacka från Jofama.

Rosa mockajacka från Jofama.

Rosa skinnjacka från Jofama.

Rosa skinnjacka från Jofama.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/utforsaljning-hos-jofama/