Annons
AnnonsRosa handväska från Michael Kors


Nästan alla mina handväskor är svarta med silverfärgade detaljer, men nu äntligen har jag slagit till och klickat hem en rosa väska från Michael Kors! Jag hittade den på TheOutnet.com där den var nedsatt med 40%.

Jag funderade ju på att köpa det här halsbandet som födelsedagspresent till mig själv, men jag fick ett nästan identiskt halsband av en kollega, så nu fick det bli den här väskan istället.

Rosa väska från Michael Kors.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/min-egen-yoga-studio-app/