Annons
AnnonsRecension av Panasonic Lumix GF7


Panasonic Lumix GF7

De senaste veckorna har jag testat Panasonics kompakta systemkamera Lumix GF7. Det jag främst är ute efter är en lättanvänd kamera som tar bilder av hög kvalitet och samtidigt är lätt att bära med sig, vilket den med råge uppfyller. Dessutom är den väldigt snygg.

Lumix G47 är perfekt för dig som gillar att ta selfies, eftersom skärmen går att fälla upp 180 grader. Kameran har dessutom flera inbyggda filtereffekter och ett ”snyggfilter” som bland annat gör att huden ser slätare ut.

Med hjälp av iA-läget (Intelligent Auto) behöver man inte hålla på med en massa krångliga inställningar, men kan ändå snabbt och enkelt justera exponering, vitbalans och bakgrundsoskärpa. Mycket användbart, till och med för en nybörjare som mig. Självklart finns det även mer avancerade inställningsmöjligheter för den som gillar att hålla på med det.

Några övriga detaljer om kameran: Den har 16 megapixlar, väger 266 gram, filmar i Full HD, har inbyggd blixt samt WiFi-stöd. Det sistnämnda gör att man enkelt kan parkoppla kameran med en smartphone. Lämpligt om man till exempel vill ladda upp bilder i en blogg eller sociala medier.

Panasonic Lumix GF7 kostar ca 5 999 kr och även om det är dags för mig att returnera kameran nu funderar jag starkt på att köpa en.

Panasonic Lumix GF7 är inte bara en bra kamera, den är snygg också!

Panasonic Lumix GF7 är inte bara en bra kamera, den är snygg också!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/internationella-gin-tonic-dagen/