Annons
AnnonsProvsmakning av Blossa 14 och Goder Aftonglögg


Jag älskar glögg och häromdagen bjöd min kompis Camilla hem mig för att testa Blossas årgångsglögg, som i år är smaksatt med lavendel. Så mycket lavendel skulle jag inte vilja påstå att den smakade, men den lila flaskan var fin och smaken var god. Glöggen är baserad på vitt vin och ganska mild i smaken, trots att den ligger på 15%. Inte lika söt som vissa glöggsorter kan vara.

Årets glöggdebut gjorde jag dock redan för en månad sedan när Goder Aftonglögg smyglanserade sin nya, ekologiska glögg i tre styrkor och smaker. Två vita på 11% och 14,5% och en röd på 12,5%, som dessutom finns på bag-in-box. Alla sorter var goda och lagom söta, men min favorit var nog den svagaste vita glöggen som jag även kan tänka mig är god att dricka kall som fördrink eller dessertvin.

Kvällens outfit: Den snygga röda skinnjackan som jag lånade av Camilla för att se lite julig ut är från Jofama. Den glammiga tomtemössan är också hennes. Haha…

Jag testar Blossas årgångsglögg med smak av lavendel, iförd en röd skinnjacka från Jofama.

Jag testar Blossas årgångsglögg med smak av lavendel, iförd en röd skinnjacka från Jofama.

Goder Aftonglögg är ekologisk och faktiskt den första glöggen med en tomte på etiketten!

Goder Aftonglögg är ekologisk och faktiskt den första glöggen med en tomte på etiketten!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/ralph-lauren-springsummer-2015/