Annons
AnnonsPresentförpackningar från Piper-Heidsieck


Nu när det börjar lacka mot jul tänkte jag tipsa om den här fina presentförpackningen med champagne från Piper-Heidsieck som jag fick av min kompis Malin för ett tag sedan. Champagnen levereras nämligen i en kylare där locket även fungerar som ljuslykta. Passande nu i juletider!

piper-heidsieck-lightbox

På min önskelista står annars en presentförpackning som Piper-Heidsieck lanserade med Christian Louboutin för några år sedan. Boxen med namnet ”Le Ritual” innehöll  förutom en specialdesignad flaska även ett handblåst kristallglas i form av en sko, självklart med en klassiskt röd sula. Tanken var att väcka liv i en gammal ritual – att dricka champagne ur skon från den kvinna man uppvaktar.

Du har väl förresten inte missat att jag nyligen listade kända citat om champagne?

piper-heidsieck-louboutin

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/jacka-med-fuskpals-fran-esprit/