Annons
AnnonsPoppy Universal från The Body Shop


Nyheten ”Poppy Universal Lip & Cheek Velvet Stick” (145 kr) från The Body Shops nya vårkollektion Colour Euphoria lanseras 21 januari, men jag fick testa sticket på deras deras pressträff i veckan och det har redan blivit en av mina favoriter för läpparna.

Poppy Universal ser svart ut från början, men är nästan transparent när man applicerar det och ändrar sedan färg och anpassar sig efter hudens pH. På mig förvandlas det till hallonröd/-rosa, som en naturlig förstärkning av den egna läppfärgen. Hållbarheten är dessutom grym! Jag applicerade sticket på morgonen och på eftermiddagen satt det fortfarande kvar, trots att jag både ätit lunch och ett äpple.

Konsistensen påminner om ett lite mattare läppbalsam. Det funkar fint som det är, men på bilden nedan hade jag även applicerat en gnutta Elizabeth Arden Eight Hour Cream ovanpå för lite extra fukt och glans. Poppy Universal kan även använda på kinderna som rouge, men där föredrar jag puderbaserade produkter.

body-shop-poppy-universal-swatches body-shop-poppy-universal

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/thomas-sabo-rebel-at-heart/