Annons
AnnonsPåsk i Bollnäs


Snart sätter jag mig på tåget mot Bollnäs för några dagars välbehövlig ledighet. Det ska bli SÅ skönt och härligt att träffa familjen, vännerna och inte minst min kille Jon. Det finns både för- och nackdelar med att ha ett distansförhållande, men för tillfället passar det oss båda bra.

I brist på någon bättre eller mer passande bild bifogar jag en från Cielos uteservering, där jag och mina Bollnäs-homies brukar husera så fort temperaturen tillåter det. Än är det dock lite för kallt.

Jag, Ylva, Jon, Lars och Kalle på Cielos uteservering.

Jag, Ylva, Jon, Lars och Kalle på Cielos uteservering.

Uppdaterat från tåget: Självklart har jag med mig kaffe, Baileys och Anthon Berg som färdkost. Chokladen fick jag av vår vaktmästare, eftersom han vet att det är min favoritsort. I vanliga fall brukar det dock vara jag som bjuder vaktmästarna på choklad.

Glad påsk!

IMG_0383.JPG

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/morris-lady-in-love/