Annons
AnnonsMy moment med Maria Montazami


Hollywoodfrun Maria Montazami lanserar det ena samarbetet efter det andra. Efter läppstift, handväskor och diverse annat har hon nu designat en egen servis i samarbete med Fyrklövern, vilket det var smyglansering för igår. Maria var självklart på plats, tillsammans med sin man Kamran.

Servisen med namnet ”Moments by Maria Montazami” består förutom porslin även av glas, vaser, skålar, ljusstakar och textilier. Mina favoriter är champagneglasen med tillhörande tofsar i olika färger samt de små mingeltallrikarna i färgen ”lipstick pink”.

– Det är bra att ha en tassel så man inte slurpar från någon annans glas, förklarade Maria på eventet. En mingeltallrik kan dessutom vara trevligt att servera till exempel snittar eller oliver på.

Jag har träffat Maria flera gånger förut och hon är alltid lika rar. Hon har en väldigt varm utstrålning och fällde till och med några tårar på gårdagens event när hon pratade om sin familj och hur mycket hon värdesätter stunderna när de sitter ner vid ett dukat bord och äter tillsammans.

Moments by Maria Montazami lanseras på www.fyrklovern.se den 19 december. Priset ligger på från 398 kronor per kuvert med mat- och förrättstallrik.

Läs även: Maria Montazami delar med sig av sina bästa hårtips och så fixar du nudefärgade läppar

Maria Montazami och jag på lanseringen av hennes servis "Moments" för Fyrklövern.

Maria Montazami och jag på lanseringen av hennes servis ”Moments” för Fyrklövern.

Fantastisk dukning med "Moments by Maria Montazami" för Fyrklövern.

Fantastisk dukning med ”Moments by Maria Montazami” för Fyrklövern.

"Moments by Maria Montazami" för Fyrklövern. Med varje champagneglas medföljer en tofs.

Med varje champagneglas medföljer en tofs. Självklart serverades Marias eget vin på eventet.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/grattis-baileys-40-ar/