Annons
AnnonsMorris – Lady in Love


Igår var jag inbjuden till tjusiga Hotel Diplomat för att kika närmare på det svenska märket Morris kommande höst-/vinterkollektion. Det bjöds på bubbel och snittar och eftersom jag inte var så bekant med märket tidigare var det trevligt att få en personlig genomgång.

Morris stil kan beskrivas som ”modern preppy” och den nya damkollektionen med namnet ”Lady in Love” består bland annat av ytterplagg, stickade tröjor, sweatshirts och denim. Färgskalan går från ljusa färger som rosa, blått, vitt och grått till lite mustiga färger som rött, grönt och kritstrecksrandigt.

Morris Lady finns förutom i de egna butikerna på Humlegårdsgatan i Stockholm och webbshoppen bland annat att köpa hos Best of Brands och Nelly.com.

morris-lady-aw-2015-1 morris-lady-aw-2015-2 morris-lady-aw-2015-3 morris-lady-aw-2015-5morris-lady-aw-2015-4 morris-lady-aw-2015-6

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/baby-lips-electro-strike-a-rose/