Annons
AnnonsMin egen Yoga Studio (app)


yoga-studio-hemma

Hur går det med yogan, kanske somliga av er undrar? Jodå, det går bra! Jag har inte anmält mig till någon klass än, däremot har jag laddat ner en app som heter Yoga Studio som jag använder mig av hemma.

Appen kostar 39 kr och har pass från 10 till 60 minuter, för både nybörjare och avancerade utövare. Passen fokuserar på balans, flexibilitet, styrka och avslappning, eller en kombination av dessa. Man kan även sätta ihop sina egna pass, baserat på de övningar man själv väljer ut.

Det fungerar alldeles utmärkt att använda appen direkt i mobilen eller surfplattan, men eftersom jag har en Apple TV brukar jag köra ut den där.

Ovan ser ni en en del av mitt vardagsrum. Yogamattan kommer från Casall.

Yoga Studio kostar 39 kr och finns att ladda ner i App Store. Yoga Studio kostar 39 kr och finns att ladda ner i App Store.

Yoga Studio kostar 39 kr och finns att ladda ner i App Store.

Yoga Studio kostar 39 kr och finns att ladda ner i App Store.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/lordagsdrinken-negroni/