Annons
AnnonsMillan Rouge-måndag: Drottningvinka från balkongen


Midsommar 2013 spenderade jag och Millan Rouge på en hårdrocksfest i Farsta. När de andra var inne och spelade musik på kvällskvisten fick dock jag och Millan något ryck och gick ut på balkongen och ”drottningvinkade” till förbipasserande på vägen nedanför. Ni vet, när man liksom vickar lite på handen fram och tillbaka. Haha…

Jag brukar inte så ofta bära blommigt, men då hade jag hittat en blommig klänning på Zara som jag inte kunde motstå.

Läs mer om Millan Rouge här och gilla gärna hennes sida på Facebook.

millan-rouge-drottningvinka

Jag och Millan, midsommar 2013.

Jag och Millan, midsommar 2013.

Blommig klänning från Zara.

Blommig klänning från Zara.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/kaffe-glass-och-baileys/