Annons
AnnonsMillan Rouge-måndag: CHIC-galan 2014


Ännu en favoritbild av Millan Rouge. Bilden föreställer mig, konstnären själv och Ulla-Marie på CHIC-galan 2014. Ulla-Marie kommer från Edsbyn och har redan varit med här i bloggen ett par gånger. Fantastisk kvinna med en fantastisk stil.

Läs mer om Millan Rouge här och gilla gärna hennes sida på Facebook.

"Strike a pose mä heavy goodiebag och duckplut" av Camilla Thilander aka Millan Rouge.

”Strike a pose mä heavy goodiebag och duckplut” av Camilla Thilander aka Millan Rouge.

Camilla Thlander aka Millan Rouge, vår annonssäljare Andreas Croazie och jag på CHIC-galan 2014.

Camilla Thlander aka Millan Rouge, vår annonssäljare Andreas Croazie och jag på CHIC-galan 2014.

Jag och Ulla-Marie på CHIC-galan 2014. Jag fick nöja mig med en selfie. Haha...

Jag och Ulla-Marie på CHIC-galan 2014. Jag fick nöja mig med en selfie. Haha…

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/filmtips-och-recension-av-metalhead/