Annons
AnnonsMillan Rouge-måndag: Bloggplåtning


Camilla Thilander – även känd som Millan Rouge – är inte bara min bästa vän, hon är en fantastisk konstnär också. Förutom utställningar med sina tavlor gör hon regelbundet illustrationer till tidningen CHIC. Millan kommer, liksom jag, ursprungligen från Bollnäs (även om hon önskar att hon var fransk) och henne stil är färggrann, dekadent, glamourös och Absolutely Fabulous. Hon målar ofta av folk i sin närhet och jag är så lyckligt lottad att jag får vara med på många av hennes bilder.

För att få lite rutin här i bloggen tänkte jag presentera en ny bild av Millan Rouge varje måndag. Bilden nedan är inspirerad av min bloggplåtning (se bilden ovan), självklart med en färgglad och dekadent touch. Konstnären själv kikar fram där bakom divanen med en flaska bubbel i högsta hugg.

Gilla gärna Millan Rouge på Facebook!

"Smygpåtåren" av Camilla Thilander aka Millan Rouge.

”Smygpåtåren” av Camilla Thilander aka Millan Rouge.

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/a-metal-girl-in-a-fashion-world/