Annons
AnnonsMiljardären som visste för mycket


När jag jobbade på Frida Förlag för några år sedan hade jag den stora förmånen att lära känna Hans Hatwig, då chefredaktör på Veckans Nu. Hans har tidigare startat legendariska tidningar som Poster, OKEJ och En ding ding värld och levt ett minst sagt spännande liv, vilket nu har resulterat i inte mindre än två tjocka memoarer på drygt 800 sidor var.

Böckerna med namnet ”Miljardären som visste för mycket” (del 1 och 2) är utgivna av Premium Publishing som nyligen firade boksläppet på restaurang Victoria i Kungsträdgården. Eventet var egentligen slut klockan 17, men vi var ett litet gäng som stannade kvar och pratade gamla minnen till stället stängde klockan 21. Fantastiskt trevlig kväll och nu ser jag fram emot att kasta mig över böckerna, som jag självklart köpte och fick signerade.

Tips! Via Premium-länken ovan kan du smygläsa några sidor i böckerna.

"Miljardären som visste för mycket", del 1 och 2 av Hans Hatwig.

”Miljardären som visste för mycket”, del 1 och 2 av Hans Hatwig.

Hans Hatwig med en klassisk bild på Angus Young som han har tagit.

Hans Hatwig med en klassisk bild på Angus Young som han har tagit.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/herb-ritts-pa-fotografiska/