Annons
AnnonsMidsommarklänning från Maruschka de Margò


Jag brukar inte alltid vara ute i så här god tid, men igår när jag var inbjuden på en vårcocktail med tillhörande mingel på flotta butiken Maruschka de Margò i Sturegallerian hittade jag den perfekta midsommarklänningen. Det var kärlek vid första ögonkastet så jag kunde helt enkelt inte låta bli att köpa den. Det faktum att jag precis fått lön – och dessutom druckit ett par glas bubbel – gjorde nog att jag kände mig lite extra shoppingsugen. Haha…

Den perfekta midsommarklänningen från Maruschka de Magò.

Den perfekta midsommarklänningen från Maruschka de Magò.

mruschka-de-margo-1 mruschka-de-margo-2 mruschka-de-margo-3 mruschka-de-margo-4

chloe-schuterman-alskade-ostermalm

Chloé Schuterman på omslaget av Älskade Östermalm som bjudit in till eventet.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/nya-chic-och-lindts-guldhare-prima-paskpresenter/