Annons
AnnonsMarshall Headphones – bästa julklappen


Idag svarar jag på några juliga frågor på CHICs startsida och berättar bland annat varför jag spenderade min första jul i Stockholm ensam. En av mina bästa julklappar (förutom förstahandskontraktet som jag precis har fått) är dessa hörlurar från Marshall. Grymt ljud och perfekt att värma öronen med när det är kallt. Modellen heter Major 50 FX och togs fram i begränsad upplaga i samband med märkets 50-årsjubileum 2012.

Klicka här för att läsa intervjun med mig>>

Marshall Headphones i den limiterade modellen Major 50 FX.

Marshall Headphones i den limiterade modellen Major 50 FX.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/deichmann-boots-och-beslutsangest/