Annons
AnnonsLutfisk och smuggelknäck på Ulla Winbladh


Igår var vår lilla CHIC-redaktion och åt julbord på Ulla Winbladh. Jag älskar julmat, men har aldrig testat lutfisk förut så när man kunde beställa in det passade jag på. Det var oväntat gott måste jag säga! Själva lutfisken smakade förvisso inte så mycket, men tillbehören som bestod av ärter, stekt fläsk, potatis och två olika vita såser var goda.

Annars fanns det mycket klassisk julmat att välja bland, men jag lyckades besinna mig och tog bara lite av mina favoriter så jag orkade äta dessert också. Det fanns inte mindre än två dignande dessertbord och även om jag inte är så mycket för sötsaker slank det ner lite Ris à la Malta, saffranspannacotta och godis. Jag fick dessutom lite knäck över som jag stoppade ner i handväskan. Ok, jag tog några bitar extra med flit, men de gick nog plus på mig ändå.

Lutfisk med stekt fläsk, ärter, potatis och vit sås. Förvånansvärt gott!

Lutfisk med stekt fläsk, ärter, potatis och vit sås. Förvånansvärt gott!

Sill, potatis, ägg och diverse röror.

Sill, potatis, ägg och diverse röror.

Två köttbullar (en i viltsås), skinka, rödbetssallad, grönsaker, omelett och Janssons frestelse.

Två köttbullar (en i viltsås), skinka, rödbetssallad, grönsaker, omelett och Janssons frestelse.

Ett av de dignande dessertborden. Det fanns två.

Ett av de dignande dessertborden. Det fanns två.

Vår AD Anna Ehlén och jag, innan vi frossat loss på julbordet.

Vår AD Anna Ehlén och jag, innan vi frossat loss på julbordet.

Vår chefredaktör Charlotta var mätt och belåten när vi var klara och väntade på taxin. Haha...

Vår chefredaktör Charlotta var mätt och belåten när vi var klara och väntade på taxin. Haha…

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/rockiga-smycken-fran-rock-by-sweden/