Annons
AnnonsL’Oréal Paris Infallible Nail Polish


Jag måste bara tipsa om Infallible Nail Polish från L’Oréal Paris. Jag målade på nagellacket den 23 december och bilden är tagen 6 januari – två veckor senare. Under den tiden har jag duschat och badat flera gånger, varit på jul- och nyårsfest och dessutom varit på IKEA och skruvat ihop möbler. Lacket har inte flagnat minsta lilla, men vuxit ut lite från nagelbanden och blivit lite tunnare längst ut.

Infallible Nail Polish kostar 99 kr och består av ett vanligt nagellack och ett överlack som kan tas isär. Självklart finns det i en mängd olika färger. Enligt beskrivningen ska man måla på ett nytt lager överlack varannan dag, men det har inte jag gjort så det behövs uppenbarligen inte. Till skillnad mot många andra lack med lång hållbarhet är detta dessutom enkelt att ta bort med vanlig nagellacksborttagning. Själv ”skalade” jag bort större delen av lacket från nagelbanden, där det börjat släppa, i badet igår. Frågan är vilken färg jag ska måla på nu?

L’Oréal Paris Infallible Nail Polish i färgen Petale Revival.

L’Oréal Paris Infallible Nail Polish i färgen Petale Revival.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-skumpa-i-sumpan/