Annons
AnnonsLaila Bagge lanserar ChaChaCha Chardonnay


laila-bagge-chachacha-vin

En av presenterna på min födelsedag var Laila Bagges nya vin ChaChaCha med matchande, handblästrade kristallglas med dödskallar. Vinet, ett amerikanskt Chardonnay, är en uppföljare på det röda vinet Ruby Zin som lanserades förra året.

– Jag är så glad att nu äntligen få lansera ChaChaCha. Jag älskar formatet och designen och den passar perfekt picknickkorgen i sommar. Den har en härligt fräsch smak och jag måste ju erkänna att det känns häftigt att kunna servera både ett eget rött och ett vitt vin på min inflyttningsfest snart, skrattar Laila Bagge.

ChaChaCha är lite mindre än en vanlig vinbox och innehåller två liter, vilket motsvarar 2,67 flaskor. Det kostar 189 kr och finns i Systembolagets beställningssortiment med artikelnummer 72986. Glasen säljs i tvåpack för 499 kr.

Läs även: Rockiga smycken från Rock by Sweden

laila-bagge-chachacha-chardonnay

chachacha-chardonnay

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/uppvaktning-pa-min-fodelsedag/