Annons
AnnonsKarl Lagerfeld-lycka


Karl Lagerfeld är en av mina absoluta favoritdesigners och han precis som jag gillar svart, silver, nitar och läder. Jag kunde därför inte motstå den här lilla väskan med lång axelrem när en vän frågade jag om jag ville köpa den häromveckan. Perfekt för det allra nödvändigaste som mobiltelefon, plånbok, nycklar och lite smink.

Väska från Karl Lagerfeld.

Idag fick jag dessutom den här nyckelringen i julklapp av Charlotta! SÅ snygg! Karl brukar nästan alltid bära avklippta skinnhandskar, så inspirerad av honom gjorde även jag det på ELLE-galan 2013.

Nyckelring från Karl Lagerfeld.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/skull-armchair-by-harow/