Annons
Annons



Kaffe, glass och Baileys = mums!


Redan när jag jobbade på en snabbmatsrestaurang för en herrans massa år sedan brukade jag doppa mjukglass i kaffet för att att glassen skulle smälta och blanda sig med kaffesmaken. Något nu även GB Glace tipsar om att man kan göra och bjuda på som en vuxen dessert.

GB har precis lanserat den nya smaken Marabou Schweizernöt (min favorit bland chokladkakorna) som passar väldigt bra just tillsammans med kaffe. Om jag får bestämma toppar man dessutom det hela med en skvätt Baileys, speciellt om det är fredag.

Kaffe och chokladglass är en väldigt god kombination!

Kaffe och chokladglass är en väldigt god kombination!

GB Marabou Schweizernöt.

GB Marabou Schweizernöt koster ca 34,90 kr/750 ml.

GB Marabou Schweizernöt koster ca 34,90 kr/750 ml.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rosie.chic.se/bh-provning-med-hunkemoller/