AnnonsJustFab! Nya skor i snygg kartong


Den amerikanska webbshoppen JustFab har precis lanserats i Sverige och i samband med det fick jag ett par skor skickade till mig på jobbet. JustFab fungerar så att man börjar med att svara på några korta frågor om sin stil, sedan får man ett personligt urval av produkter presenterade för sig. De har främst skor och väskor och priserna ligger på mellan 499 och 799 kr, men om man blir VIP-medlem får man köpa de flesta produkterna för 399 kr.

Annons

Förutom att skorna är snygga gillar jag kartongen. Jag är lite svag för just snygga kartonger eftersom det både är dekorativt och praktiskt ur förvaringssynpunkt. Om inte annat kan det vara lämpligt att slå in presenter i.

justfab-skor-shoes

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIV
Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-htl-hotels/