Annons
AnnonsJonas Hallberg och jag


Ja, jag erkänner. Jag satt bänkad framför ”Let’s Dance” igår. Inte minst för att superstylisten Jonas Hallberg var en av deltagarna. Jag har träffat Jonas vid flera tillfällen, bland annat på ELLE-galan 2013 då bilden nedan är tagen, och han är alltid lika glad och trevlig. Han är faktiskt precis likadan som han är på TV.

Rose-Marie Söderlund och Jonas Hallberg på ELLE-galan 2013.

Jag och Jonas Hallberg på ELLE-galan 2013.

På bilden nedan hade jag och CHICs dåvarande reporter Emelie Cederquist precis intervjuat Jonas Hallberg på NK i Stockholm. Om jag inte missminner mig var det 2011 någon gång.

Emelie Cederquist, Jonas Hallberg och Rose-Marie Söderlund.

Emelie Cederquist, Jonas Hallberg och jag.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/dove-lanserar-haryoga-med-freja-kjellberg-borchies/