Annons
AnnonsInternationella Gin & Tonic-dagen


Bud från Hendricks Gin på internationella Gin & Tonic-dagen.

Den 9 april är det internationella Gin & Tonic-dagen och just GT är en av mina favoritdrinkar. Den är frisk och syrlig och väldigt svalkande när det börjar bli varmt ute. Dessutom är den hur enkel som helst att blanda. Jag blev därför väldigt glad när det dök upp ett bud till mig från Hendrick’s Gin.

Rockjournalisten Elin Unnes, som ligger bakom bloggen och boken The Secret Gardener, tipsar i samarbete med Hendrick’s Gin att man med fördel kan ersätta den klassiska citronskivan med några skivor gurka. Den pysslige odlar sin egen gurka, men det återstår att se om jag lyckas hålla gurkplantan som följde med budet vid liv! Elin kommer för övrigt från Edsbyn, bara tre mil från min hemstad Bollnäs.

Recept på Gin & Tonic:
6 cl Gin
12 cl Tonic Water
Krossad is

Gör så här:
Häll Gin i ett highballglas med krossad is. Häll över Tonic Water och rör om lätt. Dekorera med citron, mynta eller varför inte gurka.

hendricks-tonic-elin-unnes

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-novinophobia/