Annons
AnnonsHappy St. Patrick’s Day!


Idag är det Irlands nationaldag, St. Patrick’s Day. Även om jag inte är minsta lilla irländsk och egentligen inte så förtjust i färgen grön, tycker jag att det är lite skoj att klä mig i just denna färg dagen till ära. Enligt gammal tradition får man dessutom nypa dem som inte bär något grönt den 17 mars. Efter jobbet tänkte jag leta reda på närmaste irländska pub och ta mig en Guinness.

Jag har fått jättemånga komplimanger för min gröna klänning från Miss Li for Indiska idag, så jag kände mig nästan tvingad att skjuta av en bild uppe på jobbets takterrass.

Många irländare är ju rödhåriga och märkligt nog tycker jag att mitt hår ser lite rött ut på bilden. Förvisso ganska fint, men jag känner mig väldigt mörkhårig för tillfället och ska snart boka tid för klipp och sling.

Klänning: Miss Li for Indiska. Halsband: Pamela Love for Topshop.

Klänning: Miss Li for Indiska. Halsband: Pamela Love for Topshop.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/valkommen-pa-chic-off/