Annons
AnnonsHalsband från Pamela Love


Jag har varit sugen på ett liknande halsband som det här från Pamela Love ett tag, men det har varit slutsålt på Net-a-Porter.com. Nu har det här kommit in istället som faktiskt är ännu snyggare än det andra, men trots det är jag lite snål och tvekar om jag ska köpa det. Det kostar ca 2 000 kr vilket man inte slänger iväg hur som helst. Jag fyller dock år den 21 april, så jag kanske får se det som en födelsedagspresent till mig själv om inte annat.

pamela-love-dagger-rosary

pamela-love-dagger-rosary-necklace

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/pressfrukost-for-the-perfect-cardigan/