AnnonsGrattis på födelsedagen, Ulla-Marie!


Ulla-Marie har redan varit med här i bloggen några gånger, men det kan inte bli för mycket av det goda och dessutom är det hennes födelsedag idag.

Ulla-Marie bor i lilla Edsbyn och jobbar som ”kommuntant”, för er som inte känner henne. Hon är lite drygt 180 cm lång, men räds inte klackar för det och klär sig gärna i underklänning, turban och obscena mänger smycken – både till vardags och till fest. Dessutom går hon inte ens ut och hämtar posten utan att ha sminkat sig först. Mode, champagne och katter är tre av hennes stora passioner, så ni förstår ju att man bara måste älska henne.

Annons

Grattis på födelsedagen, Ulla-Marie! Jag hoppas att den har varit fantastisk och att du har blivit firad som den drottning du är.

PS: Ulla-Marie har nyligen börjat blogga igen efter ganska exakt ett års uppehåll. Ni hittar henne här: Dude (looks like a Lady)

Ulla-Marie Nilsson fotad av Christian Olars.

Ulla-Marie fotad av Christian Olars.

Ulla-Marie äter pizza i full galamundering.

Ulla-Marie äter pizza i full galamundering.

Ulla-Marie Nilsson fotad av Christian Olars.

Ulla-Marie fotad av Christian Olars.

Ulla-Marie Nilsson i rosa hår och fantastiska outfits.

Ulla-Marie i rosa hår och fantastiska outfits.

Ulla-Marie och jag tog en selfie på CHIC-galan 2014.

Ulla-Marie och jag tog en selfie på CHIC-galan 2014.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIV
Laddar http://rosie.chic.se/5-rum-att-hyra-for-dig-som-gillar-rosa/