Annons
AnnonsGott nytt år-intervju med mig själv


Gott nytt år! Självklart skålar jag i champagne vid tolvslaget.

För att fira in det nya året har jag gjort en liten intervju med mig själv.

Hur kommer du att fira nyår i år?
– Nyår firar jag hemma hos goda vänner i Bollnäs. Jag tror vi blir runt tio personer totalt och det alltid lika gästvänliga värdparet Kalle och Karin och tagit på sig att fixa allt från fördrink och snacks till trerättersmeny och bubbel. Jag har dock garderat mig med en extra flaska champagne, för om är det någon gång som korkarna ska flyga så är det på nyår.

Vad kommer du att ha på dig?
– Jag väljer mellan en svart och en guldfärgad fodralklänning. Till det blir det ett glittrigt halsband, höga klackar (inomhus, för extra festlig känsla) och lite extra krut på sminket. Jag skulle gärna locka håret, men är dålig på att göra det själv, så det blir nog bara rakt och utsläppt – om jag inte sätter upp det i en knut när det är fuktigt för att sedan släppa ut det.

Hur skulle du sammanfatta 2014?
– Eftersom jag och mitt ex bröt upp efter ett långt förhållande i början av året har det minst sagt varit omtumlande och känslosamt. Jag har lärt mig otroligt mycket både om mig själv och om livet i stort och även om det har varit jobbigt tror jag att det har varit nyttigt och välbehövligt att kliva ut ur trygghetszonen och se över livspusslet. Det tog några månader, men nu börjar äntligen bitarna att falla på plats igen.

Jag skulle vilja rikta ett extra stort tack till Camilla och min familj som alltid finns där, mina underbara kollegor Anna och Charlotta som jag både kan skratta och gråta med, samt André, Micke, Pontus, Sofie och inte minst Rolle som på ett eller annat sätt hjälpt till rent praktiskt med flytt och/eller boende.

Vad ser du fram emot med 2015?
– Eftersom förra året stundtals var ganska tufft tror och hoppas jag att det här blir mycket bättre. Allra mest ser jag fram emot att flytta in i och inreda min nya lägenhet. Jag har även en ny kärlek i mitt liv – Jon – så det känns som att 2015 kommer att bli en riktig nystart.

Har du något nyårslöfte?
– Jag lovar att ge och känna mer kärlek, glädje och tacksamhet. Det kanske låter klyschigt, men jag har nyligen läst böckerna ”The Secret” och ”The Power” av Rhonda Byrne och ni andra som också har gjort det vet vad jag pratar om.

Gott nytt år! ~

Boktips! "The Secret" av Rhonda Byrne. Lyssna gärna på ljudboken med författarinnan själv.

Boktips! ”The Secret” av Rhonda Byrne. Lyssna gärna på ljudboken med författarinnan själv.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/elizabeth-arden-eight-hour-cream-raddaren-i-noden/