Annons
AnnonsGeorgia May Jagger, Thomas Sabo och jag


Som jag nämnde för några dagar sedan var jag i London torsdag till fredag för att intervjua modellen Georgia May Jagger som är ansikte utåt för Thomas Sabo. Ett väldigt intensivt och roligt dygn som jag tänkte sammanfatta här.

Vi var fyra personer från Sverige som åkte. Jag, Johanna Andersson från ELLE, modebloggaren Madelene Billman och Thomas Sabos svenska presskontakt Lisa Lilja på Spalt PR. Flyget gick redan vid 7 på morgonen, så jag var tvungen att kliva upp klockan 4, efter knappt tre timmar sömn.

När vi anlände till London åkte vi direkt till Hotel Café Royal för att checka in och äta lunch. Sedan snabbt iväg till Claridge’s Hotel där kommande vår-/sommarkollektion presenterades och även intervjuerna med Georgia May Jagger ägde rum. Georgia var väldigt rar och svarade glatt på alla frågor och gav mig dessutom flera komplimanger.

Efter intervjun gick vi och tog en drink på en bar i närheten innan det var dags för invigning av Thomas Sabos nya flagship store på 65 South Molton Street. Jag passade på att shoppa lite smycken till 25% rabatt kvällen till ära, och fick även en pratstund med Thomas Sabo som var lite blyg men hur gullig som helst.

Efter butiksinvigningen serverades en välsmakande middag på Claridge’s. Vi började med en gurksallad, fortsatte med skaldjurssoppa, anka med sötsur sås, en desserttallrik och avslutningsvis lite blandad konfekt. Klockan var närmare midnatt innan vi var klara och då var det bara att bege sig tillbaka till vårt hotell för några timmars sömn innan det var dags att kliva upp och checka ut klockan 7.30 eftersom flyget hem gick vid 10.30.

PS: Om ni lägger märke till att kvaliteten på bilderna är lite bättre än vanligt är det för att jag håller på och testkör en Canon PowerShot G7 X. Jag inte inte lärt mig alla funktioner än, men den har så mycket automatiska inställningar att det knappt behövs.

Georgia May Jagger med CHIC nr 1-2013.

Georgia May Jagger med CHIC nr 1-2013.

Thomas Sabo och jag.

Thomas Sabo och jag.

Delar av Thomas Sabos kollektion "Rebel at Heart" för våren/sommaren 2015.

Delar av Thomas Sabos kollektion ”Rebel at Heart” för våren/sommaren 2015.

Jag och Lisa Lilja på Spalt PR som är Thomas Sabos svenska presskontakt.

Jag och Lisa Lilja på Spalt PR som är Thomas Sabos svenska presskontakt.

Johanna Andersson på ELLE och bloggaren Madelene Billman.

Johanna Andersson på ELLE och bloggaren Madelene Billman.

Kvällen avslutades med en fantastisk middag på Claridge's.

Kvällen avslutades med en fantastisk middag på Claridge’s.

Vi hoppar över för- och varmrätten och går direkt på desserten, tycker jag.

Vi hoppar över för- och varmrätten och går direkt på desserten, tycker jag.

Blandad konfekt. Mums!

Blandad konfekt. Mums!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-moderna-museet/