Annons
AnnonsFredagsBaileys – en viktig tradition


Jag gillar traditioner och att skapa egna hasthags. #FredagsBaileys blev således en naturlig konsekvens av detta då jag alltid brukar ta en skvätt Baileys i kaffet på fredagar för att fira att det är helg. Till det tar jag gärna ett marsipanbröd från Anthon Berg.

Bilden nedan tog jag förra fredagen på tåget till Bollnäs. Eftersom jag inte hade någon bokad sittplats fick jag sitta på en sån där fällstol i gången. Jag kände mig som en liten farbror när jag dukade upp mitt medhavda fika i knät. Haha…

Se även Skumpa i Sumpan och Jäger i Häger.

Kaffe, Baileys och Anthon Berg - a match made in heaven!

Kaffe, Baileys och Anthon Berg – a match made in heaven!

En blandad kompott av FredagsBaileys.

En blandad kompott av FredagsBaileys.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/en-hyllning-till-harun-varldens-basta-praktikant/