Annons
AnnonsFörstahandskontrakt, check!


Idag skrev jag på kontraktet till min allra första egna lägenhet. Känslan av glädje och tacksamhet går nästan inte att beskriva.  Jag flyttade till Stockholm från Bollnäs för 16 år sedan och har tidigare bott med kompisar, varit sambo eller hyrt i andra hand. Det här är första gången som MITT namn kommer att stå på dörren och i porten.

När jag skrivit på kontraktet och fastighetsvärden sa ”välkommen hem” var tårarna inte långt borta, men det var lika bra att skärpa till sig så han inte skulle tro att han fått ett nervvrak till hyresgäst. Haha…

Läs gärna mitt tidigare inlägg: Så får du ett förstahandskontrakt i Stockholm.

Här är en liten smygtitt på hur lägenheten ser ut idag, hos nuvarande hyresgäst. Själv flyttar jag in efter nyår och eftersom jag gillar rosa tror jag att jag ska leta reda på en liknande matta.

Ett förstahandskontrakt i Stockholm, vilken lycka!

Ett förstahandskontrakt i Stockholm, vilken lycka!

Lägenheten är på 46 kvm med ett litet sovrum.

Lägenheten är på 46 kvm med ett litet sovrum.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/karl-lagerfeld-lycka/