Annons
AnnonsEn hyllning till Harun – världens bästa praktikant


Vi får väldigt många praktikansökningar till CHIC, men det är ytterst sällan vi kan ta emot någon praktikant. Dels av utrymmesskäl, dels av tidsbrist. När det gäller Harun Delic har vi dock gjort ett undantag. Han är inte bara otroligt kunnig och intresserad av mode, han är även väldigt ambitiös, ödmjuk och hjälpsam. En drömpraktikant, skulle man kunna säga. Harun praktiserade hos oss en sväng förra hösten och nu när det var dags för praktik igen var han mer än välkommen.

Den här veckan har Harun bland annat ringt runt till en massa internationella modehus och jagat prisuppgifter, letat bilder till plocksidor i tidningen, assisterat på plåtningar, hjälpt till i moderummet, gått diverse ärenden och analyserat trender till en presentation, men har har även hjälpt mig att importera 67 000 mailadresser (!) från gamla tävlingsformulär. Han fixade det på ett par timmar, jag har funderat på att göra det i flera år.

På bilden nedan är Harun och jag på ett event med Asos. Jag har på mig:

  • Jacka: Jofama
  • Klänning: Lindex
  • Skor: Deichmann

Harun Delic och Rose-Marie Söderlund på Asos sommardrink på Musikaliska.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/rosie-for-autograph/