Annons
AnnonsElizabeth Arden Eight Hour Cream – räddaren i nöden


Elizabeth Ardens klassiska Eight Hour Cream är definitivt ingen nyhet, men ett måste i min necessär. Den feta och dryga krämen med lite säregen doft (själv gillar jag den) samt vårdande och anti-inflammatoriska egenskaper är perfekt till allt från torra läppar och nagelband till små sår och utslag.

Personligen använder jag krämen främst till mina läppar. Förutom att den är en riktig räddare i nöden nu när det är kallt ute ger den en fin glans. Eight Hour Cream finns även för ansiktet, kroppen och händerna samt på stift, men jag föredrar den klassiska krämen.

En stor förpackning på 50 ml kostar runt 300-400 kr beroende på inköpsställe, men räcker i en evighet. Jag brukar passa på att köpa de mindre förpackningarna på 2 x 30 ml när jag åker utomlands, eftersom de både är billigare att köpa taxfree och dessutom är smidigare att ha med i väskan.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream finns i en mängd olika utföranden.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream finns i en mängd olika utföranden.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-hemma-hos-ulla-marie/