Annons
AnnonsDen oretuscherade sanningen


Här är den oretuscherade sanningen bakom min bloggplåtning. Till mitt försvar togs några av bilderna medan fotografen Jonas Hessman testade ljuset. Totalt tog vi säkert närmare 100 bilder (om inte fler), vilket behövdes kan jag lova.

Det som framför allt gjorts med den slutgiltiga bilden (ovan) är att bakgrunden ”städats upp” och att ljuset och kontrasten justerats. Mitt läppstift fick dessutom ändra färg till rosa, eftersom jag ville att det skulle matcha mitt namn.

Fotoassistent och PP (personlig påfyllare) var Pontus Varg, som ni ser kika fram på bild nummer 4. Haha… Den bilden blev dessutom inspiration till detta konstverk. Skinnkjol: Jofama.

behind-the-scenes-1

behind-the-scenes-2

behind-the-scenes-3-2

behind-the-scenes-4

behind-the-scenes-6

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-bloggplatning/