Annons
AnnonsCHIC-off, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och Superga


De två senaste dagarna har minst sagt varit fullspäckade. Det började i måndags med vår inspirerande CHIC-off som ni läsare kunde köpa biljetter till. Själva eventet höll på mellan klockan 18 och 21, men det var en hel del förberedelser innan. Kvällen blev i alla fall väldigt lyckad och vi har redan börjat planera inför fler liknande events. För fler bilder se @chic_se och #chicoff på Instagram.

chic-off-goodiebags

Idag tisdag har det också varit full rulle. Först var jag och vår moderedaktör Csilla till Ralph Lauren för att spana in deras nya kollektioner. 70-talet är en av vårens största trender som håller i sig även i höst. Underlinjen Denim & Supply bjuder som vanligt på mycket denim, rutigt och rockiga influenser.

ralph-lauren-denim-supply

Hos Ralph Lauren bjöds det bland annat på bubbel och miniburgare, men jag hade – tyvärr – precis ätit lunch lyckades därför stå emot alla frestelser.

ralph-lauren-hamburgare

Efter Ralph Lauren var det dags att gå vidare till Tommy Hilfiger. Trots att våren knappt har kommit var det fokus på höst och vinter och även här såg vi tydliga 70-talsinfluenser. Csilla hittade lite snygga plagg som hon ska låna med sig till en plåtning som publiceras i augusti.

tommy-hilfiger-aw-2015

Hos Tommy Hilfiger bjöds det på mer mat och dryck och här kunde jag faktiskt inte stå emot Raw food-desserterna som var galet goda och nästan lite nyttiga, inbillade jag mig.

tommy-hilfiger-snacks

Dagen avslutades med en titt på gulliga och gravida modebloggaren Caroline Blomst nya samarbete med sneakermärket Superga. Eventet hölls på Taverna Brillo och även här bjöds det på lite gott att äta och dricka. Precis som på övriga ställen fick man dessutom med sig en goodiebag hem.

Även om mitt jobb kan verka glammigt – och faktiskt också är det många gånger – är det långt ifrån alla dagar som ser ut så här. Majoriteten av min tid sitter jag faktiskt vid datorn och jag har även jobbat hemma ett par timmar ikväll. Nu är dock klockan närmare midnatt och det är dags att gå och lägga sig. Natti natti!

Caroline Blomst med sin sneaker som hon har designat för Superga.

Caroline Blomst med sin sneaker som hon har designat för Superga.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/millan-rouge-mandag-senoritor-sippar-pa-cava/