Annons
AnnonsBye bye Sumpan!


Idag går flyttlasset från Sundbyberg till Hägerstensåsen, där jag har fått ett förstahandskontrakt. Även om jag är sjukt glad över min nya lägenhet känns det lite vemodigt att lämna Sumpan och att jag inte kommer få användning för uttrycket och hashtaggen ”Skumpa i Sumpan” längre. Nu måste jag ju komma på något nytt uttryck. Hägerstensåsen kallas tydligen för ”Åsen”, men vad kan man göra för ordlek av det? Det enda jag kommer att tänkta på är såsen, påsen och måsen. Haha… Hjälp! Lämna gärna en kommentar om du kommer på något bra. Även Hägersten går ju att använda.

Selfie i Sumpan.

Selfie i Sumpan.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/loreal-paris-infallible-nail-polish/