Annons
AnnonsBra kläder och tillbehör för att träna yoga


pierre-robert-yoga-matta-vaska

Eftersom jag vet att det är fler än jag som blivit nyfikna på att testa yoga och undrar vad man egentligen behöver för utrustning tänkte jag svara på det här.

1. Det första – och kanske enda – du bör införskaffa är en yogamatta. Oavsett om du tränar hemma eller i en yogastudio behöver du ett halkfritt underlag och eftersom det kan hända att man svettas en del kan det kännas fräscht med en egen matta. Min kommer från Casall, som har mattor från 199 kr.

2. En yogaväska är praktiskt, men inte nödvändigt. Jag kunde dock inte låta bli att köpa den här från H&M som har resårband i botten för praktisk förvaring av yogamattan. Pris: 199 kr.

3. Bekväma underkläder. Det har de flesta redan hemma, men en sporttopp är att föredra framför en bygelbehå. Förutom att det är mer bekvämt transporterar det bort fukt bättre. Själv använder jag ett set från Pierre Robert där toppen kostar 259 kr och trosan 139 kr.

4. Stretchiga träningskläder. Linne och tights fungerar alldeles utmärkt, även om vissa föredrar lösa byxor. Huvudsaken att du kan röra dig fritt och att kläderna sitter på plats. En lite varmare tröja kan också vara bra att ha till hands. Mina tights kommer från Cubus och kostar 249 kr.

5. Yoga utövas barfota, så du behöver inga skor eller strumpor. Detta för att du inte ska halka på mattan, men samtidigt kunna röra på fötterna obehindrat.

Tips! Om du vill träna hemma kan en yoga-app vara stor hjälp. Här har jag listat min favorit.

Träningsbyxor från Cubus, 249 kr.

Träningsbyxor från Cubus, 249 kr.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/lunchvisning-med-hunkemoller/