Annons
AnnonsBH-provning med Hunkemöller


Ikväll var jag och några andra bloggare exklusivt inbjudna till Hunkemöller i Täby Centrum för ett intimt event. Det bjöds på plockmat och prosecco och vi fick hjälp med att prova ut underkläder i rätt storlek och modell. Hela 80% av alla kvinnor går nämligen runt med fel BH-storlek, även om jag faktiskt ärligt kan säga att jag inte varit en av dem på många år. Det vanligaste felet brukar vara att man har för liten kupa och för stor omkrets. Storleken kan dock ändras med tiden, så det kan vara bra att regelbundet mäta sig i butik av erfaren personal.

Hunkemöller har ganska nyligen lanserats i Sverige och har för tillfället tio butiker runt om i landet. De påminner en del om Victoria’s Secret, men priserna är betydligt bättre. En BH kostar runt 250 kr och många av trosorna under hundralappen. De har även badkläder, träningskläder och diverse annat.

Jag testar för övrigt Panasonics nya kamera Lumix GF7 för tillfället, om ni tycker att kvaliteten på bilderna är lite bättre än vanligt. Jag har inte lärt mig alla funktioner än, men det automatiska läget fungerar väldigt bra. Bilderna är inte redigerade alls.

Läs även: Så hittar du rätt storlek och modell på behå

I'm a Perfect Plunge!

I’m a Perfect Plunge!

Det bjöds på plockmat och prosecco.

Det bjöds på plockmat och prosecco.

Har du koll på vad du har för behåstorlek?

Har du koll på vad du har för behåstorlek?

Färgglada karameller från Hunkemöller.

Färgglada karameller från Hunkemöller.

Syndiga Private Collection är inspirerad av "Fifty Shades of Grey".

Syndiga Private Collection är inspirerad av ”Fifty Shades of Grey”.

En av flera behåmodeller är Delicious Demi.

En av flera behåmodeller är Delicious Demi.

Hunkemöller har även snygga träningskläder.

Hunkemöller har även snygga träningskläder.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/yoga-med-pandora-och-josefine-bengtsson/