Annons
AnnonsAlla hjärtans dag på Le Bar Rouge


Gissa om jag blev glad när det fanns ett bord ledigt på Le Bar Rouge i Gamla Stan på alla hjärtans dag, trots att jag bokade så sent som två dagar innan? Interiören för tankarna till en fransk bordell och såväl maten som servicen är fantastisk.

le-bar-rouge

Kvällens meny (vi delade på två förrätter):

Förrätter: Vitlöksgratinerade sniglar och carpaccio med senapskräm, persilja och citron.

Huvudrätt: Havsröding med tryffelduxell, blomkålspuré och pilgrimsmussla.

Dessert: Varm nötfondant med glass. Kaffe och cognac.

le-bar-rouge-mat

Förutom en fördrink med champagne och vin till maten testade vi en Kronenbourg 1664 Blanc till förrätten. Det är ett ljust och grumligt veteöl med smak av citrus och koriander. Friskt, fruktigt och helt unik smak. En ny favorit!

Kronenbourg 1664 Blanc.

Jag och Jon – mannen som får mitt hjärta att sjunga av glädje och tacksamhet.

Rose-Marie Söderlund och Jon Larsson.

I present fick jag doften Versace Brigth Crystal Absolu av min älskling. Han hade spenderat närmare 45 minuter på det lokala parfymeriet i Bollnäs för att hitta den perfekta doften till mig. Den skulle inte bara dofta gott, utan även matcha min personlighet. (Tydligen vet butiksinnehavaren allt om mig nu.) Just parfymer kan vara svårt, men det blev en riktig fullträff. Till och med förpackningen känns väldigt mycket jag.

Versace Brigth Crystal Absolu.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM AMELIE

Rose-Marie (Rosie) Söderlund är webbredaktör på CHIC. Hon är ursprungligen från Bollnäs och har tidigare jobbat på tidningarna Glamour och Frida. Rosie är en flitig minglare och kallas ibland för Stureplans hårdrocksprimadonna på grund av sin musiksmak och stil. I bloggen får ni följa henne från redaktionen ut på mingel och kanske en och annan konsert.

rose-marie.soderlund@chic.aller.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rosie.chic.se/fredagen-den-trettonde-och-alice-cooper/